ajum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(ajum) Aksara Jawa: (ha)ꦗꦸ (ju)ꦩ꧀ (m)

  1. diajum









Kata kunci/keywords: arti ajum, makna ajum, definisi ajum, tegese ajum, tegesipun ajum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.