ajur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ajur Aksara Jawa: ꦲꦗꦸꦂ krama/ngoko

  1. rêmuk.
  2. luluh ajèr (ana ing barang cuwèr).
  3. pc rusak babar pisan.
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ajur, makna ajur, definisi ajur, tegese ajur, tegesipun ajur Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org