ajur

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ajur Aksara Jawa: (ha)ꦗꦸ (ju) (r) krama/ngoko

  1. rêmuk.
  2. luluh ajèr (ana ing barang cuwèr).
  3. pc rusak babar pisan.
Kacocogna karo







Kata kunci/keywords: arti ajur, makna ajur, definisi ajur, tegese ajur, tegesipun ajur

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.