akên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

(akên) Aksara Jawa: (ha)ꦏꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. dipun-akên









Kata kunci/keywords: arti akên, makna akên, definisi akên, tegese akên, tegesipun akên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org