akal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

akal Aksara Jawa: (ha) (ka)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. (Ar) pikiran, nalar;
  2. (Ar) reka, srana dianggo ...







Kata kunci/keywords: arti akal, makna akal, definisi akal, tegese akal, tegesipun akal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.