akal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akal Aksara Jawa: ꦲꦏꦭ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) pikiran, nalar;
  2. (Ar) reka, srana dianggo ...








Kata kunci/keywords: arti akal, makna akal, definisi akal, tegese akal, tegesipun akalBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org