akar

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Tembung aran[besut]

akar

  1. êngg oyod

Basa Indonésia[besut]

Tembung aran[besut]

akar

  1. oyod