akar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akar Aksara Jawa: ꦲꦏꦂ krama/ngoko

  1. êngg oyod(-oyodan);
  2. (akar bahar) araning têtuwuhan ing sêgara sok digawe gêlang.








Kata kunci/keywords: arti akar, makna akar, definisi akar, tegese akar, tegesipun akar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org