akas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akas Aksara Jawa: ꦲꦏꦱ꧀ krama/ngoko

  1. garing sarta rada atos (tmr. sêga lsp);
  2. êngg cukat, trêngginas, sigrak.








Kata kunci/keywords: arti akas, makna akas, definisi akas, tegese akas, tegesipun akasBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org