akbar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akbar Aksara Jawa: ꦲꦏ꧀ꦧꦂ krama/ngoko

  1. (Ar) ak maha-agung, gêdhe dhewe.








Kata kunci/keywords: arti akbar, makna akbar, definisi akbar, tegese akbar, tegesipun akbar Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org