akerat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akerat Aksara Jawa: (ha)ꦏꦺ (ke) (ra)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. (Ar) jaman sawise pati.








Kata kunci/keywords: arti akerat, makna akerat, definisi akerat, tegese akerat, tegesipun akerat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org