aki-aki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

aki-aki Aksara Jawa: ꦲꦏꦶꦲꦏꦶ krama/ngoko

  1. êngg kaki-kaki.








Kata kunci/keywords: arti aki-aki, makna aki-aki, definisi aki-aki, tegese aki-aki, tegesipun aki-aki Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org