akik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akik Aksara Jawa: (ha)ꦏꦶ (ki)ꦏ꧀ (k) krama/ngoko

  1. araning watu mawa warna sok digawe mata ali-ali.








Kata kunci/keywords: arti akik, makna akik, definisi akik, tegese akik, tegesipun akik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org