akil

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akil Aksara Jawa: (ha)ꦏꦶ (ki)ꦭ꧀ (l)

  1. akil-balèg









Kata kunci/keywords: arti akil, makna akil, definisi akil, tegese akil, tegesipun akil
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org