aking

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

aking Aksara Jawa: ꦲꦏꦶꦁ krama/ngoko

  1. garing (tmr. kayu, sêga, ent tmr. awak).








Kata kunci/keywords: arti aking, makna aking, definisi aking, tegese aking, tegesipun aking
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org