akrab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akrab Aksara Jawa: ꦲꦏꦿꦧ꧀ krama/ngoko

  1. (Ar) kula-warga, sanak-sanak sêdulur.








Kata kunci/keywords: arti akrab, makna akrab, definisi akrab, tegese akrab, tegesipun akrab Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org