aksara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

aksara Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (sa) (ra) krama/ngoko

  1. (Snk) tulisan gambaring swara utawa wanda.







Kata kunci/keywords: arti aksara, makna aksara, definisi aksara, tegese aksara, tegesipun aksara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.