aksara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

aksara Aksara Jawa: ꦲꦏ꧀ꦱꦫ krama/ngoko

  1. (Snk) tulisan gambaring swara utawa wanda.








Kata kunci/keywords: arti aksara, makna aksara, definisi aksara, tegese aksara, tegesipun aksara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org