aksara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

aksara Aksara Jawa: (ha)ꦏ꧀ (k) (sa) (ra) krama/ngoko

  1. (Snk) tulisan gambaring swara utawa wanda.








Kata kunci/keywords: arti aksara, makna aksara, definisi aksara, tegese aksara, tegesipun aksara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org