akum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

akum Aksara Jawa: ꦲꦏꦸꦩ꧀ krama/ngoko

  1. ak wis êmpuk lsp. marga dikum;
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti akum, makna akum, definisi akum, tegese akum, tegesipun akum Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org