akur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

akur Aksara Jawa: (ha)ꦏꦸ (ku) (r)

  1. (Wl) pc rujuk;
  2. (Wl) pc mupakat, cocog.








Kata kunci/keywords: arti akur, makna akur, definisi akur, tegese akur, tegesipun akur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org