alas

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

alas

  1. palemahan jembar sing kebak ing witwitan gedhé-gedhé
  2. tegal