alas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

alas

  1. palêmahan jêmbar sing kêbak ing witwitan gêdhe-gêdhe
  2. têgal