alus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

alus

  1. ora kasab utawa ora mbradhil (grayang-grayangane(;
  2. (ut. [x]-an) bêcik, ora goroh (tmr.garapan, dandanan lsp)
  3. sarwa tata lan sarèh, ora grusa-grusu (tmr.bêbudèn, tindak-tanduk)