amodhana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

amodhana Aksara Jawa: (ha)ꦩꦺꦴ (mo) (dha) (na) (
Lingga: (wodhana)
)

  1. (Snk) (Kw) ak nggugah, nênangi, ngaruh-aruhi.








Kata kunci/keywords: arti amodhana, makna amodhana, definisi amodhana, tegese amodhana, tegesipun amodhana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org