ana catur mungkur

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ana catur mungkur Aksara Jawa: (ha) (na) (_) (ca)ꦠꦸ (tu) (r) (_)ꦩꦸ (mu) (ng)ꦏꦸ (ku) (r)
Lingga: (catur)

  1. pr ora mrêduli (maèlu) gunêming liyan;








Kata kunci/keywords: arti ana catur mungkur, makna ana catur mungkur, definisi ana catur mungkur, tegese ana catur mungkur, tegesipun ana catur mungkur
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org