ancik-ancik ing pucuking êri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ancik-ancik ing pucuking êri Aksara Jawa: ꦲꦚ꧀ꦕꦶꦏ꧀ꦲꦚ꧀ꦕꦶꦏ꧀ꦲꦶꦁꦥꦸꦕꦸꦏꦶꦁꦲꦼꦫꦶ
Lingga: (êri)

  1. pr cêkêl gawe kang tansah ngandhut kuwatir









Kata kunci/keywords: arti ancik-ancik ing pucuking êri, makna ancik-ancik ing pucuking êri, definisi ancik-ancik ing pucuking êri, tegese ancik-ancik ing pucuking êri, tegesipun ancik-ancik ing pucuking êri
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org