angin dhudhuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

angin dhudhuk Aksara Jawa: (ha)ꦔꦶ (ngi)ꦤ꧀ (n)ꦝꦸ (dhu)ꦝꦸ (dhu)ꦏ꧀ (k)
Lingga: (dhudhuk)

  1. pc mangsuk angin sing nganti suwe;









Kata kunci/keywords: arti angin dhudhuk, makna angin dhudhuk, definisi angin dhudhuk, tegese angin dhudhuk, tegesipun angin dhudhuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org