anglar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

anglar Aksara Jawa: (a) (ng) (la) (r)
Lingga: (lar)

  1. br ngêlar krama/ngoko kaya êlar;







Kata kunci/keywords: arti anglar, makna anglar, definisi anglar, tegese anglar, tegesipun anglar

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.