anglar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

anglar Aksara Jawa: ꦲꦁꦭꦂ
Lingga: (lar)

  1. br ngêlar krama/ngoko kaya êlar;








Kata kunci/keywords: arti anglar, makna anglar, definisi anglar, tegese anglar, tegesipun anglar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org