angling

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

angling Aksara Jawa: (a) (ng)ꦭꦶ (li) (ng)
Lingga: (ling)

  1. mojar, clathu;







Kata kunci/keywords: arti angling, makna angling, definisi angling, tegese angling, tegesipun angling

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.