Menyang kontèn

angon ulat ngumbar tangan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

angon ulat ngumbar tangan Aksara Jawa: (a)ꦔꦺꦴ (ngo)ꦤ꧀ (n) (_)ꦲꦸ (u) (la)ꦠ꧀ (t) (_)ꦔꦸ (ngu)ꦩ꧀ꦧꦂ (mbar) (_) (ta) (nga)ꦤ꧀ (n)

  1. pr ngawasaké samangsa klimpé banjur nyenyolong
  2. ngawasaké polataning liyan (arep nyenyolong lsp);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti angon ulat ngumbar tangan, makna angon ulat ngumbar tangan, definisi angon ulat ngumbar tangan, tegese angon ulat ngumbar tangan, tegesipun angon ulat ngumbar tangan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.