anon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

anon Aksara Jawa: (a)ꦤꦺꦴ (no)ꦤ꧀ (n)

  1. ndêlêng
Kacocogna karo
  • katon, tonton, tumon.








Kata kunci/keywords: arti anon, makna anon, definisi anon, tegese anon, tegesipun anon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org