anon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

anon Aksara Jawa: (a)ꦤꦺꦴ (no)ꦤ꧀ (n)

  1. ndêlêng
Kacocogna karo
  • katon, tonton, tumon.







Kata kunci/keywords: arti anon, makna anon, definisi anon, tegese anon, tegesipun anon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.