apa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

apa

  1. pitakon nakokaké arané barang lan sapanunggalané
  2. kanggo nyilahaké prakara loro kang mèh padha ateges utawa