Menyang kontèn

apem

Saka Wikisastra, bausastra mardika
apem

basa Jawa[besut]

Tembung aran

apem

Aksara Jawa: ꦲꦥꦼꦩ꧀

  1. saèm srabi legi (dianggo slametan)








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti apem, makna apem, definisi apem, tegese apem, tegesipun apem

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.