arêp dijêmpol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

arêp dijêmpol Aksara Jawa: (ha) ()ꦥ꧀ (p)ꦢꦶ (di)ꦗꦼ ()ꦩ꧀ (m)ꦥꦺꦴ (po)ꦭ꧀ (l)
Lingga: (jêmpol)

  1. pc ênggone njaluk, arêp gênti dijaluk.









Kata kunci/keywords: arti arêp dijêmpol, makna arêp dijêmpol, definisi arêp dijêmpol, tegese arêp dijêmpol, tegesipun arêp dijêmpol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org