asat nggêrèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

asat nggêrèng Aksara Jawa: (ha) (sa)ꦠ꧀ (t) (ng)ꦒꦼ ()ꦫꦺ () (ng)
Lingga: (gêrèng)
krama/ngoko

  1. êngg asat bangêt.









Kata kunci/keywords: arti asat nggêrèng, makna asat nggêrèng, definisi asat nggêrèng, tegese asat nggêrèng, tegesipun asat nggêrèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org