asat nggêrèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

asat nggêrèng Aksara Jawa: ꦲꦱꦠ꧀ꦁꦒꦼꦫꦺꦁ
Lingga: (gêrèng)
krama/ngoko

  1. êngg asat bangêt.









Kata kunci/keywords: arti asat nggêrèng, makna asat nggêrèng, definisi asat nggêrèng, tegese asat nggêrèng, tegesipun asat nggêrèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org