ati

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

ati

  1. peranganing jêroan kang dianggêp tandhon sarining pangan
  2. têlênging rasa kabatinaning manungsa
  3. rasa-rumangsa, pangrasa