awak dèkèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

awak dèkèng Aksara Jawa: (ha) (wa)ꦏ꧀ (k)ꦢꦺ ()ꦏꦺ () (ng)
Lingga: (dèkèng)

  1. pc awakku, aku dhewe.









Kata kunci/keywords: arti awak dèkèng, makna awak dèkèng, definisi awak dèkèng, tegese awak dèkèng, tegesipun awak dèkèng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org