awu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran

awu (a)ꦮꦸ (wu)

  1. lebu tilas obong-obongan kayu lan sapanunggalané