awu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

awu

  1. lebu tilas obong-obongan kayu lan sapanunggalané