ayêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ayêr Aksara Jawa: (ha)ꦪꦼ () (r) krama/ngoko

  1. êngg wong kang ngawat-awati wong kang padha nyambut gawe;








Kata kunci/keywords: arti ayêr, makna ayêr, definisi ayêr, tegese ayêr, tegesipun ayêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org