ayab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ayab Aksara Jawa: ꦲꦪꦧ꧀ krama/ngoko

  1. êngg bangsaning, jaring gêdhe nganggo garan dawa;








Kata kunci/keywords: arti ayab, makna ayab, definisi ayab, tegese ayab, tegesipun ayab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org