ayah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ayah Aksara Jawa: ꦲꦪꦃ krama/ngoko

  1. sabawa nelakake maido, ora cocog;
  2. pc wayah.
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti ayah, makna ayah, definisi ayah, tegese ayah, tegesipun ayah Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org