ayahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ayahan Aksara Jawa: ꦲꦪꦃꦲꦤ꧀ krama/ngoko

  1. pagawean (atas saka prentahing dhêdhuwuran) kang kudu ditindakake.








Kata kunci/keywords: arti ayahan, makna ayahan, definisi ayahan, tegese ayahan, tegesipun ayahan Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org