ayak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

(ayak) Aksara Jawa: ꦲꦪꦏ꧀

  1. ayake
  2. diayak
  3. diayaki
  4. ayakan
  5. ayak-ayakan









Kata kunci/keywords: arti ayak, makna ayak, definisi ayak, tegese ayak, tegesipun ayak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org