ayak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

(ayak) Aksara Jawa: (ha) (ya)ꦏ꧀ (k)

  1. ayake
  2. diayak
  3. diayaki
  4. ayakan
  5. ayak-ayakan









Kata kunci/keywords: arti ayak, makna ayak, definisi ayak, tegese ayak, tegesipun ayak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.