ayan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ayan Aksara Jawa: ꦲꦪꦤ꧀ krama/ngoko

  1. (araning utawa nandhang) lara yèn angot tiba banjur muruh.








Kata kunci/keywords: arti ayan, makna ayan, definisi ayan, tegese ayan, tegesipun ayanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org