ayang-ayangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ayang-ayangan Aksara Jawa: ꦲꦪꦁꦲꦪꦁꦔꦤ꧀ krama/ngoko

  1. tansah ngolah-ngalih (ngusungi barang darbèke).








Kata kunci/keywords: arti ayang-ayangan, makna ayang-ayangan, definisi ayang-ayangan, tegese ayang-ayangan, tegesipun ayang-ayangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org