Menyang kontèn

ayap

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

(ayap) Aksara Jawa: (ha) (ya)ꦥ꧀ (p)

  1. diayap








Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti ayap, makna ayap, definisi ayap, tegese ayap, tegesipun ayap

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.