ayat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ayat Aksara Jawa: (ha) (ya)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. (Ar) pêperanganing surah ing Kur'an utawa ing Kitab Suci.








Kata kunci/keywords: arti ayat, makna ayat, definisi ayat, tegese ayat, tegesipun ayat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org