ayid

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

ayid Aksara Jawa: ꦲꦪꦶꦢ꧀ krama/ngoko

  1. sêmu plikêt kaya ana yiyide.








Kata kunci/keywords: arti ayid, makna ayid, definisi ayid, tegese ayid, tegesipun ayidBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org