ayid

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ayid Aksara Jawa: (ha)ꦪꦶ (yi)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. sêmu plikêt kaya ana yiyide.







Kata kunci/keywords: arti ayid, makna ayid, definisi ayid, tegese ayid, tegesipun ayid

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.