ayom

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ayom Aksara Jawa: ꦲꦪꦺꦴꦩ꧀ krama/ngoko

  1. eyub (marga kalingan ing gêgodhonganing witwitan);








Kata kunci/keywords: arti ayom, makna ayom, definisi ayom, tegese ayom, tegesipun ayom
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org