ayon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

ayon Aksara Jawa: ꦲꦪꦺꦴꦤ꧀ krama/ngoko

  1. padha rêrukunan sumêdya bêbarêngan tumandang (nindakake kang ora bênêr).








Kata kunci/keywords: arti ayon, makna ayon, definisi ayon, tegese ayon, tegesipun ayon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org