ayu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ayu Aksara Jawa: (ha)ꦪꦸ (yu) krama/ngoko

  1. (Kw) bêcik, slamêt, rêja;
  2. bêcik rupane (tmr. wong wadon).








Kata kunci/keywords: arti ayu, makna ayu, definisi ayu, tegese ayu, tegesipun ayu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org