ayun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ayun Aksara Jawa: (ha)ꦪꦸ (yu)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) arêp;








Kata kunci/keywords: arti ayun, makna ayun, definisi ayun, tegese ayun, tegesipun ayun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org