bèkêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bèkêr (Wl) krama/ngoko

  1. (jam bèkêr) jam nganggo klinthing (dianggo gugah-gugah);
  2. bangsaning tuwung slaka lsp (dianggo ganjaran ing ulah raga lsp).







Kata kunci/keywords: arti bèkêr, makna bèkêr, definisi bèkêr, tegese bèkêr, tegesipun bèkêr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.