bèr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

bèr krama/ngoko

  1. (wc ambèr, luhur) sênêng wèwèh;








Kata kunci/keywords: arti bèr, makna bèr, definisi bèr, tegese bèr, tegesipun bèr

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.