bètêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

bètêr (Wl) krama/ngoko

  1. karèt rangkêpane bal kompan kang jêro;
  2. araning inuman kêras (uga diarani pait).








Kata kunci/keywords: arti bètêr, makna bètêr, definisi bètêr, tegese bètêr, tegesipun bètêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org